Wonderland Kontinentalseng


For deg som ønsker en seng med høy komfort og personlig tilpasning.

God søvn med personlig tilpasning

Wonderlands kontinentalsenger er en rå kombinasjon av komfort og personlig tilpasning. Velg blandt et flertall komfortnivåer der de fleste av våre modeller er trippelfjærende med to lag pocketmadrasser og fjærende bunn med justerbar fasthet. Alle våre kontinentalsenger har tekstil som kan vaskes på 60°C.

Søvn gir ny energi til en aktiv hverdag

Vi har alle et grunnleggende behov for søvn. Vi tilbringer en tredel av livet i sengen og en god natts søvn gir deg økt livsglede og ny energi til en aktiv hverdag. En seng som du kan tilpasse til din kropp og liggestilling, gir deg optimal restitusjon og bedre søvn. Dine muskler vil slappe av, spenningene slipper taket og du vil våkne uthvilt og klar for en ny dag.

Tilpass sengen til din liggestilling

For at du skal sove best mulig gjennom natten, er det viktig at musklene i kroppen slapper godt av. Målet er å finne en liggestilling der ryggsøylen er så rett som mulig. Ved å justere fastheten under hoftepartiet regulerer du hvor dypt hoften synker i forhold til skulderen. Slik tilpasses sengen til nettopp din kropp og ditt individuelle behov.

Slik justerer du fastheten i sengens bunn

Sengens fasthet justeres ved å flytte skyverne som du finner på undersiden av sengen. Flytter du skyverne inn mot midten, vil sengen bli mykere og hoften senkes. Ved å skyve de ut mot kanten, blir sengen fastere og hoften heves.

Hva inneholder en kontinentalseng?

 • Overmadrass
  Overmadrassens viktigste funksjon er å gi en myk, sunn og behagelig sovekomfort. Vaskbart tekstil på 60°C. 
   
 • Hovedmadrass
  Vendbar madrass med pocketfjær i ulike komfortnivåer; Sensitive, Exclusive, Comfort eller Standard Pocket. Mykere pocketfjær i skuldersonen. 2,5 cm Latex eller Welun stopning rundt madrassen. Vaskbart tekstil på 60°C. 
 • Undermadrass
  Vendbar madrass med pocketfjær; Exclusive, Standard eller Basic Pocket. 2,5 cm Welun stopning rundt madrassen. Mykere pocketfjær i skuldersonen på Exclusive og Standard Pocket. Vaskbart tekstil på 60°C. 
   
 • Bunn
  Fjærende trespiler med justerbar fasthet gir trippelfjæring og personlig tilpasning. De enklere modellene har treramme uten fjæring og justerbar fasthet i bunn. 
   

Slik finner du frem til våre modeller


Wonderlands senger finner du på Bohus, Skeidar, Møbelringen og frittstående butikker. Finn frem til våre forhandleres ulike kolleksjoner her:

Våre senger