Wonderland pionerer på god søvn - Trolltindene i Romsdalen - foto Terje Aamodt
Wonderland pionerer på god søvn - Trolltindene i Romsdalen - foto Terje Aamodt

Pionerer på god søvn

Midt mellom noen av klodens mest taggete og ruglete fjelltopper startet drømmen
om å bidra til noe stort. Vi vil bidra til at verden sover bedre og satser på forskningsbasert produktutvikling for å gi deg sovekomfort i verdensklasse.

Wonderland Søvn, bærekraft og samfunn

NORSKPRODUSERTE SENGER

Siden 1969 har Wonderland produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen. Her har vi bygget opp et unikt nettverk av lokale leverandører. Korte avstander gir en effektiv og kortreist produksjon.

Les mer

NORD-EUROPEISKE LEVERANDØRER

Hele 97% av Wonderlands leverandører har i dag produksjonen sin i Nord-Europa. Med langsiktige kvalitetsleverandører kan vi styrke åpenheten og sikre høy kvalitet og kompetanse i vår produksjon og produktutvikling.

Les mer

En av verdens mest moderne sengefabrikker

EN AV VERDENS MEST MODERNE

Wonderland har lokale eiere som satser for framtiden. Vi har i dag en av verdens mest moderne sengefabrikker med en høyteknologisk robot-linje og automatisert produksjonsflyt.

Forretningsområder

Butikker og forhandlere

Som en av Skandinavias ledende produsenter av senger og madrasser, har Wonderland avtale med forhandlere og butikker i hele Norden. I butikkene kan du prøve og få rådgivning om Wonderlands ulike kolleksjoner.

Hotell

Våre kunder velger i stadig større grad senger av høy kvalitet til sine hjem, og hotellene merker trenden. Derfor tilbyr vi nå også enkelte av våre sengemodeller til hotell, med samme unike egenskaper, kvalitet og design.

Offshore og marine sektor

Behovet for kvalitetsmadrasser har økt i offshore- og marinesektoren. Vi tror det er fordi det brukes høykvalitets senger hjemme, og at god søvn har blitt nødvendig i dagens krevende arbeidsmiljø. Hvis dine ansatte sover godt, våkner de opp avslappet og uthvilte, noe som er avgjørende for å fokusere og jobbe effektivt.