Wonderland Åndalsnes Romsdalen

Norskproduserte senger


– Vi har produksjonsanlegget vårt på Åndalsnes i Romsdalen – midt i en vill og vakker natur som gir oss masse inspirasjon. Her har Wonderland laget senger siden 1969.

– Vi har et tett samarbeid med et flertall lokale underleverandører. Det gir oss en effektiv og kortreist produksjon, sier Kurt Arild Dahle som er markedssjef hos Wonderland.

– Polyuretanskum til stopning og plastbeslagene til vår justerbare hoftesone, produseres her på Åndalsnes. Våre trebunner lages i Måndalen, 25 min fra Åndalsnes. Vi jobber også tett sammen med et lokalt designbyrå, som holder til på Innovasjonssenteret.

Lokale ringvirkninger

– Vi er stolte av å ha produksjonen vår i Romsdalen. Som en av de største bedriftene i regionen, vil vi bidra til å styrke lokalsamfunnet vårt, og bidra til å utvikle flere arbeidsplasser. 

Lokale eiere 

– Wonderland har lokale eiere og vi investerer i fabrikken med moderne teknologi. Vår spesial- utviklede produksjonslinje, gjør oss til en av verdens ledende innen sengeproduksjon, forteller Kurt Arild Dahle hos Wonderland.