lokalt samarbeid for best mulig senger

Lokalt samarbeid for best mulig senger


Visste du at trerammene i sengene våre blir produsert rett rundt svingen for fabrikken vår på Åndalsnes? Vi er stolte av å ha lokale leverandører av kvalitetsvarer som varer.

Måndalen Trevare er en av våre viktige lokale samarbeidspartnere. Trerammene er utviklet og produsert i Måndalen, bare en 20 minutters kjøretur fra vår fabrikk på Åndalsnes.

Justerbar ramme for best mulig søvn

Sengerammen til Wonderland er designet i samarbeid med Måndalen og har stadig blitt forbedret. En finesse vi er ekstra stolt av å ha utviklet er den justerbare fastheten i hoftedelen av rammen. Med denne justerbarheten, kan du tilpasse sengens fasthet til din kropp. Det gir roligere søvn, med bedre søvnkvalitet og restitusjon.

Målrettet

Måndalen Trevare har røtter helt tilbake til 1948, da faren til daglig leder Sigbjørn Sørli startet opp snekkeri på et stabbur. Mye har skjedd med virksomheten siden da.

– Vi har jobbet knallhardt for å komme dit vi er i dag. Nå er vi en betydelig leverandør av spesialinnredning til både privat- og prosjektmarkedet. Wonderland er en av våre største kunder som har vært med oss i mange år. Et samarbeid vi er stolte av, forteller Sigbjørn Sørli.

Hele linja samlet i Måndalen

Ifølge Sørli er Måndalens store fordeler at det er svært kort vei fra prosjektbordet til produksjonen, noe som gjør at de kan snu seg fort rundt.

– Alle funksjoner sitter tett og i samme etasje i Måndalen. Vi kjenner lukta av sagflis inn på kontoret, og det gjør noe med stemningen og samholdet at det er så tett.

Norges største miljøprosjekt i møbelbransjen

Måndalen har deltatt i Wonderlands store miljøprosjekt som er det største gjennom tidene i norsk møbelindustri. Bærekraftsprosjektet Wondrest er et samarbeid mellom Wonderland, Sintef, NTNU og Måndalen i tillegg til flere andre lokale partnere. Prosjektet har halvert miljøavtrykket til en seng, og det er nå laget en prototype med nye materialer og nytt design.

– Wondrest har vært utrolig lærerikt og spennende å være med på. Bærekraftige løsninger er helt sentrale for oss i Måndalen og det kommer til å bli helt avgjørende å tenke enda mer bærekraftig og sirkulært for å henge med i utviklingen fremover, sier Sørli.

Sigbjørn Sørli, daglig leder Måndalen trevare

Lokalproduserte trerammer fra Måndalen trevare

Med Wonderlands justerbare hoftesone kan du tilpasse sengens fasthet til din kropp

Omvisning på fabrikken til Måndalen trevare