Wonderlands overmadrasser


En ren velvære


Vi har svært høye krav til at de materialene vi velger
har de riktige egenskapene for å gi den beste søvnkvaliteten.
Våre overmadrasser skal gi perfekt trykkavlastning og et godt soveklima
gjennom hele natten. Tekstilet er vaskbart på 60°C for å gi
et sunt og godt sovemiljø.

Miljøsertifisert av Svanemerket

Wonderland vil gjøre det enklere å ta bærekraftige valg. Derfor velger vi å miljøsertifisere våre overmadrasser med Svanemerket – Nordens offisielle miljømerking. Det betyr at våre overmadrasser oppfyller strenge krav til hva de kan være laget av og er et godt valg for både helse og miljø.

Hele produktets livssyklus

Svanemerket vurderer hele produktets livssyklus; råvarer, produksjon, arbeidsforhold, kvalitet og avfallshåndtering og gjenvinning.

Pulse Latex

Pulse Latex er et eksklusivt materiale som gir en svært følsom overmadrass med en unik fleksibilitet, ventilasjon og fuktregulering. Med en optimal blanding av naturlig og syntetisk latex, får du det siste innen latexteknologien. Pulse Latex produseres med en helt annen teknologi enn andre latexvarianter. Det gjør at Pulse Latex har en unik lang holdbarhet som ingen annen latexmadrass kan sammenligne seg med. Produksjonsprosessen bruker også mindre energi enn andre latexvarianter.
Miljøsertifisert latex.

Mikroskopiske innebygde luftlommer

Pulse Latex har en helt spesiell cellestruktur med mikroskopiske innebygde luftlommer som gjør at materialet alltid kan puste. Andre latexvarianter har hull som er stanset inn i madrassen. Stansete hull presses sammen når du ligger på madrassen hvilket gir mindre ventilasjon.

Hyperflex

Overmadrassen viktigste funksjon er å arbeide sammen med pocketfjærene for å gi god trykkavlastning og et godt soveklima. Hyperflex er et nyutviklet og svært mykt polyurethanskum som kjennetegnes med høy elastisitet og som gir perfekt fuktkontroll og ventilasjon gjennom hele natten.
Miljøsertifisert skum.

Kortreist produksjon

Alt av skum som brukes til Wonderlands senger og overmadrasser produseres på Åndalsnes, der også Wonderlands fabrikk ligger. Lokale underleverandører gir en effektiv og kortreist produksjon.

Innovative tekstiler


 

37°

Til Excellence og Superior overmadrass.

Et mykt og temperaturregulerende stretchtekstil
som tilpasser seg kroppens temperatur
og holder den på et optimalt nivå. 

Miljøsertifisert og vaskbart på 60°C. 

Rapid Dry

Til Premium overmadrass.

Et mykt stretchtekstil med en spesialutviklet
hullfiber som gir effektiv ventilasjon
og fukttransport. 

Miljøsertifisert og vaskbart på 60°C. 

 

Se våre modeller


Wonderlands overmadrasser