Wonderland Rammeseng


Et perfekt alternativ for deg som ønsker god sovekomfort til en bra pris.

Nordisk stil og god komfort

Wonderland Rammeseng representerer den typiske nordiske stil med rene linjer og høye ben. De fleste av våre modeller er dobbeltfjærende med pocketfjær i hovedmadrassen og fjærende bunn med justerbar fasthet. Alle rammesenger har avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland Rammeseng er et perfekt alternativ for deg som ønsker god sovekomfort til en bra pris.

Kvalitetsprodukt

Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderlandseng har en eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

Tilpass sengen til din liggestilling

For at du skal sove best mulig gjennom natten, er det viktig at musklene i kroppen slapper godt av. Målet er å finne en liggestilling der ryggsøylen er så rett som mulig. Ved å justere fastheten under hoftepartiet regulerer du hvor dypt hoften synker i forhold til skulderen. Slik tilpasses sengen til nettopp din kropp og ditt individuelle behov. Justerbar fasthet finnes på våre modeller Superior, Comfort og Classic.

Slik justerer du fastheten i sengens bunn

En riktig liggestilling sikrer optimal støtte og avslapping for muskler, rygg og skulder. For å finne en liggestilling der ryggsøylen er så rett som mulig, kan du enkelt justere sengens fasthet under hoften ved å flytte skyverne som du finner på undersiden av sengen. Flytter du skyverne inn mot midten, vil sengen bli mykere og hoften senkes. Ved å skyve de ut mot kanten, blir sengen fastere og hoften heves.

Hva inneholder en rammeseng?

 • Overmadrass
  Overmadrassens viktigste funksjon er å gi en myk, sunn og behagelig sovekomfort. Velg mellom ulike komfort- og materialalternativer. Avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C.
   
 • Hovedmadrass
  Vendbar madrass med pocketfjær i ulike komfortnivåer; Exclusive, Comfort eller Standard Pocket. Mykere pocketfjær i skuldersonen. 2,5 cm Latex eller Welun stopning rundt madrassen. Avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C.
   
 • Bunn
  Fjærende trespiler med justerbar fasthet gir en dobbeltfjærende og personlig tilpasset seng. Våre enklere modeller har treramme uten fjæring og justerbar fasthet i bunn. 

Se våre senger


Våre senger