Wonderland Regulerbar seng


Velg den posisjon du ønsker, og hev eller senk fot- og hodeenden etter behov.

Trinnløs og rolig regulering

Wonderlands regulerbare senger kombinerer det beste av Wonderlands komfort med funksjoner som gir deg nye muligheter. Med fjernkontrollen kan du stille inn den posisjonen du ønsker, og heve og senke rygg- og fotenden etter behov. Perfekt dersom du vil lese, se film eller bare slappe av etter en innholdsrik dag. Sengens motorer gir trinnløs og rolig regulering med svært lavt støynivå. Fjernkontrollen er trådløs med radiofrekvens som gir enkel justering uten å peke fjernkontrollen mot motorens mottakere. Lav høyde på motorer i sengens bunn gir god plass for enkel rengjøring under sengen. Alle våre modeller har klembeskyttelse.

Høykvalitetsprodukt

Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderlandseng har en eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

Hva inneholder en regulerbar seng?

 • Overmadrass
  Til regulerbar seng kan du velge Split overmadrass som er delt i hodeenden. Splitten gjør at du kan løfte ryggen helt opp på den ene sengen uten å påvirke søvnen til den som ligger i den andre sengen. Velg mellom ulike komfort- og materialalternativer. Avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C. 
   
 • Hovedmadrass
  Vendbar madrass med pocketfjær i ulike komfortnivåer; Exclusive, Comfort eller Standard Pocket. Myckere pocketfjær i skuldersonen. 2,5 cm Latex eller Welun stopning rundt madrassen. Avtagbar og vaskbar tekstil på 60°C.
 • Undermadrass
  723 og 522 har undermadrass med mykere pocketfjær i skuldersonen. 2,5 cm Latex eller Welun stopning rundt madrassen. 
   
 • Bunn med motor
  332 har bunn med fjærende trespiler, justerbar fasthet under hoften og mykere skuldersone. 723 og 522 har treramme uten fjæring og justerbar fasthet i bunn. 723 har en ekstra motor som regulerer nakkens posisjon. 
   

 

TEKNISKE FAKTA  342 522 723
Individuell motor for rygg
Individuell motor for ben
Individuell motor for nakke    
Innebygget nakkelyft    
LINAK TD3 motor    •
LINAK TD4 motor •     
Svært lavt støynivå
Trinnløs regulering med myk start og stopp
Trådløs fjernkontroll med radiofrekvens  
Trådløs fjernkontroll med Bluetooth    
App til smarttelfon    
Barnesikringslås på fjernkontroll  
Lagre favoritt­posisjoner      •
Nødsenkning ved strømbrudd
Klem­beskyttelse med automatisk stopp
Ekstra klem­beskyttelse med skumkant rundt bunnrammen    
Integrert LED-lys under sengen      
Justerbar fasthet i bunn      
Fjærende trespiler og mykere skuldersone i bunn      

Finn din seng


Wonderlands senger finner du på Bohus, Skeidar, Møbelringen og frittstående butikker. Våre forhandlers ulike kolleksjoner finner du her:

Våre senger