Emelie Forsbergs drømmesoverom

– Et lunt og rolig fristed for avslapning


– Mitt drømmesoverom er romslig, lyst og luftig. For meg er det viktig at soverommet er et lunt og rolig fristed, der jeg kan roe ned og slappe av.

Emelie Forsberg er profesjonell fjelløper og Wonderlands søvnambassadør. Hun bor på en gård ved Romsdalsfjorden der en av hennes store interesser er å dyrke blomster og grønnsaker hjemme i hagen.

– På soverommet liker jeg å ha store vinduer eller dører slik at jeg kan få mye lys og frisk luft. Jeg elsker hagen min og utsikten mot fjell og fjord. Å kunne gå rett ut i hagen når du våkner om morgenen, nyte utsikten, plukke noen blomster og drikke en kopp kaffe på verandaen – det er luksus, sier Emelie.

Å prestere på topp

Emelie Forsberg er verdensmester og europeisk mester i sin sport. Hun reiser verden rundt og konkurrerer i fjelløp om sommeren og i randoneeløp om vinteren.

– God søvn og restitusjon er svært viktig for å kunne prestere på topp. Etter at jeg ble søvnambassadør for Wonderland, har jeg blitt enda mer bevisst på hvordan jeg sover og at sengen min gir meg den beste avslapningen, sier Emelie.

Nok søvn

– Hvis jeg får for lite søvn i en periode, går det ut over treningen min. Kroppen føles tung og jeg kan ikke prestere på samme måte. Heldigvis er jeg glad i å sove og legger meg gjerne tidlig om kvelden, sier Emelie.

Sengen på Emelies drømmesoverom: 
Wonderland Rammeseng med Basebox
Emelie Forsberg
Emelie Forsberg:
– Mine beste søvnråd er å logge av en stund før leggetid, frisk luft på soverommet og et varmt og koselig pledd over dyna. Foto: Kilian Jornet.
 
Wonderland Ambassador of Sleep. Made in Norway since 1969.