God søvn gjør deg klar for en ny dag

God søvn gjør deg klar for en
ny aktiv dag


For å leve et aktivt liv, er søvn og hvile like viktig som trening og kosthold. God søvn gjør deg klar for en ny aktiv dag.

Wonderland 342 Regulerbar er sengen for deg med en aktiv livsstil. Etter en innholdsrik dag kan du heve eller senke sengens rygg- og fotende for å få den beste avslapningen. Når du hever bena over hjertet, får du bedre blodsirkulasjon og raskere restitusjon. I tillegg kan du tilpasse sengen spesielt til deg, ved å justere fastheten i hoftesonen. Mer info: Wonderland 342 

Smart oppbevaring

Med Wonderland Basebox får du mer plass til oppbevaring på soverommet. Skuff på hver side og hylle ved fotenden. Mer info: Wonderland Basebox 

Restituere for å prestere

– God restitusjon er ekstra viktig når du trener. Søvn og hvile gir deg optimalt utbytte av treningen og gjør kroppen klar igjen til neste økt, sier Rannveig Aamodt som er profesjonell klatrer og søvnambassadør for Wonderland. 

 

Wonderland Ambassador of Sleep. Made in Norway since 1969.
Rannveig Aamodt på Store Trolltind
Rannveig Aamodt:
Profesjonell klatrer og søvnambassadør for Wonderland. Hun har vokst opp i Romsdalen og er nå bosatt i USA der hun også jobber som fotograf. 
Foto: Terje Aamodt