Dette må du sjekke når du skal kjøpe ny seng
Dette må du sjekke når du skal kjøpe ny seng

Dette må du sjekke når du skal kjøpe ny seng

Sengen og madrassen du velger legger grunnlaget for hvor god søvnkvalitet du har gjennom natten. Det kan være utfordrende å vite hva du skal tenke på når du skal kjøpe ny seng eller madrass. Her er noen tips til hva du bør se etter når du skal velge riktig seng for dine behov og preferanser. 

Sovestilling spiller inn ved valg av riktig seng
Sovestilling spiller inn ved valg av riktig seng

1. Sovestilling spiller inn ved valg av riktig seng

Hvordan du sover har mye å si for hvilken seng eller madrass du bør velge. Er du blant de som sover på siden, er det viktig at madrassen er tilpasset slik at ryggsøylen blir så rett som mulig når du sover. I videoen under ser du hvordan du justerer fastheten på en Wonderland-seng slik at du får det perfekte grunnlaget for å sove godt

En seng tilpasset din kropp og liggestilling vil nemlig gi deg optimal restitusjon og bedre søvnkvalitet. Musklene dine vil slappe av, spenningene slippe taket og du vil våkne mer uthvilt.

Når du skal prøve sengen i butikken

Wonderlands senger tilbys i to eller tre fastheter. Husk at om du skal teste sengen i butikk bør du prøve sengen i samme liggestilling som du helst sovner i, da hele 96%* av oss sover i samme stilling hver eneste natt! Sover du mest på siden, skal du sjekke at ryggsøylen blir så rett som mulig. Sengens skuldersone skal hjelpe skulderen å komme godt ned i sengen. Hoften skal støttes opp slik at ryggsøylen blir rett.

Med Wonderlands justerbare hoftesone kan du alltid etterjustere sengens fasthet. Det gjør valget av seng og fasthet enklere!

For myk ved hoften. Ryggsøylen er ikke rett.
For myk ved hoften. Ryggsøylen er ikke rett.
Riktig fasthet. Ryggsøylen er rett.
Hoften får riktig støtte. Ryggsøylen er rett.

Slik justerer du fastheten slik at sengen passer deg:

Fokuser på holdbarhet når du skal kjøpe ny seng
Fokuser på holdbarhet når du skal kjøpe ny seng

2. Fokuser på holdbarhet når du skal kjøpe ny seng

Visste du at Wonderland sine senger har en estimert levetid på minst 16 år?

En seng er nemlig et møbel de aller fleste har i mange år. Det er derfor lurt å bruke tid på å finne ut hvilke behov og preferanser du har, for å finne en seng som matcher disse på best mulig måte.

For å kunne gi den beste søvnkvaliteten har Wonderland svært høye krav og standard på sengens ulike komponenter. Jo høyere komfortnivå du velger på din nye seng, jo bedre støtte, følsomhet og trykkavlastning gir sengen.

Wonderlands senger kan vaskes, vendes, justeres og du kan enkelt bytte ut deler ved behov! Slik er det enkelt å endre komfort, utseende og forlenge sengens totale levetid. Bra for deg og bra for miljøet.

Velg vaskbart tekstil som gir et rent og sunt sovemiljø
Velg vaskbart tekstil som gir et rent og sunt sovemiljø

3. Velg vaskbart tekstil som gir et rent og sunt sovemiljø

Visste du at du kan vaske alle tekstiler på en Wonderland-seng? Og vet du hvorfor sengens tekstil bør vaskes på 60°C? I videoen under ser du hvordan du enkelt vasker våre tekstiler.

Når du velger en seng fra Wonderland, får du holdbart tekstil som kan vaskes på minst 60°C. Det gir sengen lang holdbarhet og du får et rent og sunt sovemiljø i mange år.

Et rent sovemiljø

Vi stiller ekstra høye krav til de tekstiler vi velger. Vi har alle støvmidd i våre hjem og støvmidd trives spesielt godt i sengen. For å bli kvitt støvmidd, er det viktig at tekstilene vaskes på minst 60°C.

Alle tekstiler kan enkelt vaskes på 60°C
Alle tekstiler kan enkelt vaskes på 60°C
Velg pocketfjæring som passer dine behov
Velg pocketfjæring som passer dine behov

4. Velg pocketfjæring som passer dine behov

Pocketfjæring betyr at hver enkelt spiralfjær er pakket inn i en tøypose – derav navnet «pocket». Tøyposene gjør at hver enkelt fjær kan virke individuelt, uavhengig av de omkringliggende fjærene. 

Wonderlands pocketfjæring gjør at komforten blir tatt til neste nivå. Du kan velg mellom flere komfortnivåer der det kan være ulike typer av pocket i sengens hoved- og undermadrass.

Exclusive og Sensitive Pocket er begge eksklusive fjærsystem som gir deg den aller beste forutsetningen for god søvn og restitusjon.

Og visste du at du får hele 25 års garanti på Wonderlands pocketfjæring? En god investering som gir sovekomfort som varer.

Ønsker du å prøve sengen før du bestemmer deg?
Finn nærmeste butikk som har Wonderlands senger her.

Relaterte artikler: