Wonderland Ambassador of Sleep


Livet byr på alt. Søvn gjør deg klar for mer.

Søvn, helse og livskvalitet


Wonderland har i mange år samarbeidet med de fremste søvnforskerne for å lære mer om søvn og for å forstå hva som er viktig for å restituere godt. Med Wonderland Ambassador of Sleep, vil vi skape et økt fokus på hvor viktig søvn og restitusjon er for vår helse og livskvalitet.

Møt våre søvnambassadører


Wonderlands søvnambassadører er vårt team og våre forbilder. Hva kan vi lære av dem som må prestere hver eneste dag på høyeste nivå? Hvilke erfaringer har de som vi alle kan dra nytte av? Møt våre søvnambassadører og få våre beste tips om søvn og restitusjon.

 
Emelie Forsberg
Profesjonell fjelløper, verdensmester og europeisk mester i sin sport. Født og oppvokst i Sverige og nå bosatt i Romsdalen.


Rannveig Aamodt
Profesjonell klatrer og fotograf. Hun elsker å reise, har vokst opp i Romsdalen og er nå bosatt i Colorado, USA.
 

Livet byr på alt.
Søvn gjør deg klar for mer.

Når vi har sovet godt, blir det lettere å takle hverdagens utfordringer. Vi får mer energi, større overskudd. Vi gjør oss klar for en ny, innholdsrik dag. Livet byr på mangt. På alt, egentlig. Søvn gjør deg klar for mer.

Rannveig Aamodt,
profesjonell fjellklatrer og Wonderlands søvnambassadør:

– En god natts søvn legger grunnlaget for alt. Sover jeg for lite, blir jeg trøtt og ukonsentrert. Å få nok søvn er viktig for å kunne prestere godt, ikke bare som idrettsutøver. Det gjelder også ellers i hverdagen. Foto: Terje Aamodt.