Archive for september 2019

Naturlig velvære med Pulse® Latex

Pulse® Latex inneholder en stor del naturlig latex som produseres av sevjen fra gummitreet. Naturlig latex er en naturlig råvare og en fornybar ressurs. Verdens alle gummitrær beregnes å nøytralisere over 90 millioner tonn CO2 per år.

Naturlig antibakteriell

Pulse® Latex er perfekt for deg som prioriterer et rent og sunt sovemiljø. Pulse® Latex er både naturlig antibakteriell og naturlig motstandsdyktig mot støvmidd. Med en helt spesiell cellestruktur, med millioner av små luftbobler, får du en madrass som vil gi deg svært god ventilasjon og et sunt soveklima.

Redusert energi- og vannforbruk

Sammenlignet med andre latexvarianter, har Pulse® Latex en mer miljøvennlig produksjonsprosess der energiforbruket er redusert til et minimum. Vår latex produserers i en høyteknologisk produksjonsanleggning der også avløpsvann renses og gjenvinnes. 

Lang holdbarhet

Pulse® Latex har svært lang holdbarhet. Med latex får du samme sovekomfort i mange år og du trenger ikke å bytte ut overmadrassen like ofte. 

Behandlet latex

Den naturlige latex som finnes i Wonderlands madrasser, er behandlet med høye temperaturer – en metode som kalles vulkanisering. Når latex er behandlet, trigges ikke de proteiner som kan gi allergiske reaksjoner. Det som kan forårsake latexallergi er ubehandlet latex som blant annet finnes i konserveringsmidler, latexhansker og uvaskede latexprodukter. Med Wonderlands madrasser, kan du være trygg på at du kun får latex som er behandlet. 

Miljøsertifisert

Pulse® Latex har flere miljøsertifikater. Det betyr at materialet er testet for helsefarlige kjemikalier. 

Wonderland overmadrasser