Archive for juni 2018

Overmadrassen – en ren velvære

– Å investere i en god overmadrass er viktig for sovekomforten. Med siste nytt innen tekstil, latex og skum får du en overmadrass som gir deg både god trykkavlastning og et sunt soveklima i mange år, sier Kurt Arild Dahle som er markedssjef hos Wonderland.

Et ventilerende underlag

For å kunne håndtere fukt og temperaturforandringer, er det viktig at overmadrassen har materialer som kan ventilere godt.

– Wonderlands mest populære overmadrass, Superior Pulse Latex, er spesielt utviklet for å gi god ventilasjon slik at fukten som skapes når vi sover, kan dunste raskere bort. En miljøvennlig og naturlig latex som dessuten er svært følsom og holdbar – noe som vil gi deg veldig god sovekomfort, sier Kurt Arild Dahle.

Innovative tekstiler

Med Wonderlands overmadrasser får du også det siste innen tekstil.

– Våre toppmodeller har et smart tekstil som heter 37°. Tekstilet tilpasser seg kroppens temperatur og holder den på et optimalt nivå. Vi har også overmadrasser med tekstilet Rapid Dry, som transporterer bort fukt effektivt. Både 37° og Rapid Dry er et elastisk strikket tekstil som føyer seg perfekt etter kroppen.

Et rent og behagelig sovemiljø

Støvmidd finnes i alle hjem og trives spesielt godt i sengen.

– For å bli kvitt støvmidd, er det viktig at tekstilene vaskes på minst 60°C. På Wonderland prioriterer vi et sunt soveklima høyt, og vi har derfor vaskbart tekstil på hele sengen – ikke bare på overmadrassen. Et trygt valg som gir et rent og behagelig sovemiljø i mange år fremover, sier Kurt Arild Dahle.

Finn din overmadrass her

Wonderland Ambassador of Sleep

Wonderland skal bidra til at verden sover bedre. Vår jobb er å lage de beste sengene.

Wonderland Ambassadors of Sleep er vårt team. Våre forbilder. Men også helt vanlige mennesker som meg og deg. Hva kan vi lære av dem som må prestere hver eneste dag på høyeste nivå? Hvilke erfaringer har de som vi alle kan dra nytte av? Bli med oss å bli kjent med Wonderland Ambassadors of Sleep.

Emelie Forsberg
Profesjonell fjelløper, verdensmester og europeisk mester i sin sport. Født og oppvokst i Sverige og nå bosatt i Romsdalen.


Rannveig Aamodt
Profesjonell klatrer, fotograf og yogainstruktør. Hun elsker å reise, har vokst opp i Romsdalen og er nå bosatt i USA.